Friday 21 September 2012

FIZISKAS aktivitātes bērniem


visi, kam ir idejas iekštelpu fiziskām aktivitātēm/rotaļām priekš 4gadniekiem, LŪŪŪŪDZU raxtiet. būšu ļoti pateicīga. jo visas tās bērnu ballīšu lapas pilnas ar dekorēšanas idejām, bet ne miņas no tā, KO tiem bērniem baļļukā vispār likt darīt :D

pāris manas sagrābstītās idejas:

1] ballīšu cepuru vietā pagatavot no papīra šķīvīšiem sev kronīšus (jo meitenes nospiedošais vairākums) - salīmē ar uzlīmēm, kaut ko piezīmē, tā pa veiklo, lai var "iet tālāk"

2] tepat mammu blogos noskatītā ideja par pet pudeļu boulingu ar lielo piepūšamo bumbu!

3] no vienreizējamiem šķīvīšiem izgriež apļus, no papīra dvieļiem paņem rullīšus un liks bērniem mest apļus uz rullīša!

4] balonu ļembasts - pa končai balonā un bērni ķer ciet. kāds uztur jautrību balonus mēginot nenolaist pārāk tuvu zemei.

tad jau ziņos, kā gājis ;)

2 comments:

  1. Mums jau šodien ballīte iet gaisā - esmu izdomājusi viktorīnu par vinniju pūku un citiem zvēriem, no fiziskajām aktivitātēm vari izdomāt kādu stafeti. Ja jums ir mājās daudz mazu bumbiņu, vai tie paši baloni, var sadalīt bērnus divās komandās un kamēr skan kaut kāda dziesma, met balonus pretējās komandas pusē, cik tik jaudas. Kad dziesma beidzās,pārstāj mētāt. Uzvar tā komanda, kuras pusē mazāk bumbiņu (balonu). Var arī stafetē likt uzvilkt lielos virtuves cimdus un likt ieliet glazitee ūdeni un pārliet kaut kādā citā traukā vai kaut ko citu piņķerīgu, piemēram nolaust šokolādes gabaliņu un, protams, appēst! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ideja par baloniem/bumbiņām super! paldies! no stafetēm man bik bail, jo grūti bariņu 4gadnieku dabūt pie kaut kādas kārtības, bet stafetes to tomēr prasa..

      Delete