Thursday 6 September 2012

recycled II


šorīt pēc plkst. 6iem mazā negribēja nekādīgi čučēt un iztrakojusies kādu stundiņu vēlāk sakreņķējās. uzliku viņai sedziņu uz pussejas un, kad mazā burtiski momentā klusiņi aizmiga savā gultiņā, sapratu jēgu no miega lupatiņām (pirmajai meitai uz sejas NEKO nedrīxtēju likt, pasarg dies!). un bija skaidrs - must have/make!
lieti noderēja gandrīz izmestais kostīms (kādas 3 reizes viņš ceļoja uz miseni, līdz smukā auduma dēļ tomēr apžēlojos). beidzot viņš atrada ielietojumu, jo uzvilkts tika pāris reizes (ko tu augošam bērniņam padarīsi! :)
sākumā pat nezināju, kādu zvēru taisīt / paši redzat, kāpēc sanāca tieši zaķs

pēdējā mirklī ausa ideja arī degunam (lai kostjūms izietos par visiem 100)


par miegu vēl nezinu, bet žļembāšanai tika atzīts uzreiz! =D


4 comments:

  1. paldies! :)) bērniņam arī ļoti patīk.

    ReplyDelete
  2. Šitā viena no smukākajām miega lupatiņām, ko nācies redzēt! Es joprojām neesmu dzīvē redzējusi tādu jēgpilnu pielietojumu viņām, bet, ja tu saki, ka tavējai der, tad laikam jau kādreiz pie trešā bērna vajadzēs pamēģināt! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. liels paldies par komplimentiem! :) nu lūk, man ar otro viņai ir pat ļoti labs pielietojums. mazajai patīk spēlēties, žļembāt un bieži arī murcot iemieg. cik bērnu, tik dīvianību :) ar pirmo man ar likās, ka šitas tāds pieaugušo izdomājums, tāpēc nešuvu, kamēr nejutu, ka toč būs vajadzība!

      Delete